Solid surfaces eisen hun plaats op in het hele interieur

Solid surfaces zullen in de nabije toekomst steeds meer hun plaats gaan opeisen in allerlei toepassingen voor het hele interieur. All-Line verwerkt deze materialen tot een breed aanbod van interieurelementen, goed voor keukens, badkamers, meubilair, in hygiënische ruimtes, kantoren, horeca en nog veel meer. Bestand tegen allerlei weersomstandigheden, kunnen solid surfaces ook toegepast worden in buitenmeubelen.

All-Line in Hoboken verwerkt vier gekende topmerken van solid surfaces op maat voor aannemers, vaklui en particuliere consumenten.Deze materialen kunnen gebruikt worden in de private woningbouw maar ook in appartementen en kantoorgebouwen.

All-Line verwerkt Hi-Macs, Kerrock, Avonite en Getacore, vier merken die alle kwaliteiten van solid surfaces verenigen. Ze zijn stuk voor stuk heel flexibel te behandelen, naadloos te verwerken en bij eventuele beschadiging ook naadloos te herstellen. Ze kunnen alle vier een zeer ruim eigen kleurenpalet voorleggen met meer dan 100 verschillende kleuren, en hebben verder ook
talloze voorgevormde lavabo’s en spoelbakken.

Solid surfaces - combinaties van natuurlijke mineralen en pigmenten - zijn niet poreus en laten geen vuil door. Ze zijn dan ook niet vatbaar voor de vorming van bacteriën. Eén van de omgevingen waar ze omzeggens “van nature” thuishoren, is dan ook een ziekenhuis- of andere verzorgingsomgeving of instelling. Solid surfaces voelen zacht, warm en comfortabel aan en vertonen zelden of nooit riskante hoekjes of kantjes.